Zásady ochrany osobních údajů

na základě Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR). 

Vaše osobní údaje sbírá a zpracovává:

  • Martin Ulbrich
  • IČO:
  • Sídlo:
  • Kontaktní e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Jaké údaje sbírám:

Na základě vašeho souhlasu sbírám na těchto webových stránkách následující osobní údaje:

  • Newsletter / upozornění na nové články: e-mailovou adresu
  • Komentáře v diskusi: jméno, e-mailovou adresu, webovou stránku (nepovinný údaj), IP adresu, text komentáře.
  • Kontaktní formulář: jméno, e-mailovou adresu

Důvod a účel sběru údajů:

  • Newsletter / upozornění na nové články: na základě vašeho souhlasu, abych vás mohl upozorňovat na nově publikované články
  • Komentáře: na základě vašeho souhlasu, abych mohl váš komentář prezentovat v diskusi pod články
  • Kontaktní formulář: abych mohl zodpovědět vaše dotazy k článkům, poptávkám služeb apod.

Jak dlouho údaje uchovávám:

  • Upozornění na články: po dobu 5 let, nebo do té doby, než se odhlásíte
  • Komentáře: po dobu 5 let, nebo do té doby, než si vyžádáte výmaz vašeho komentáře
  • Kontaktní formulář: po dobu 5 let

Kdo osobní údaje zpracovává:

Výhradním zpracovatelem těchto údajů je jejich správce, to jest: Martin Ulbrich (IČO a sídlo), který je vlastníkem domény a provozovatelem tohoto webu.

Soubory cookie:

Soubory cookie používám výlučně pouze pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení vzhledu webových stránek. Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce. Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo:

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup
  • Požádat o opravu nebo vymazání těchto údajů
  • Požádat o ukončení zasílání newsletterů (sami se také můžete odhlásit v zápatí jakéhokoliv e-mailu).

Kam se můžete obrátit:

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mne. Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů. Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 24. 5. 2018.